Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا دلاور عصر سه شنبه در آیین اهدای مجوز بین المللی مرکز علمی کاربردی قند کرج افزود: بین المللی سازی دانشگاه ها از مهمترین برنامه های دانشگاه جامع علمی کاربردی است و بر این اساس سال گذشته ۱۶ مرکز در کلانشهرهای کشور برای کسب مجوز ببه وزارت علوم تحقیقات و فناوری معرفی شدند.

 وی ادامه داد: در این بین مرکز علمی و کاربردی قند کرج و یک مرکز در تهران موفق به کسب مجوز بین المللی شدند و از این پس می توانند دانشجوی خارجی غیرمقیم جذب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلاور، ارتقای استانداردهای آموزشی و صلاحیت حرفه‌ای، افزایش ضریب امنیت ملی، آشنایی دانشجویان خارجی با اصول و ارزش های ملی و مذهبی ایران، مبارزه با ایران هراسی و اسلام هراسی و ایجاد بستر مناسب برای تعاملات علمی، فرهنگی و هنری را از جمله اهداف بین المللی سازی دانشگاه های علمی و کاربردی عنوان کرد.

مشاور رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی اظهار داشت:  ۳۰۹ هزار دانشجو، ۴۷ هزار مدرس، ۶۰۰ مرکز آموزشی، ۱۲ موسسه مشترک، ۱۲ خوشه فناوری و ۱۲۳ مرکز نوآوری در مجموعه داشنگاه علمی و کاربردی کشور فعالیت می کنند.

دلاور با بیان اینکه آموزش کلید اصلی توسعه پایدار است افزود: ۷۰ هزار دانشجوی خارجی در ایران تحصیل می کنند که از تعداد ۳۰ هزار دانشجو در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و بقیه در جامعه المصطفی العالمیه به تحصیل می‌پردازند. 

همچنین رئیس دانشگاه جامعه علمی و کاربردی استان البرز گفت: مرکز آموزش علمی کاربردی قند کرج با دریافته مجوز دانشجویی ایرانی غیر مقیم به باشگاه موسسه های آموزش عالی بین المللی وارد شد.

شاهین آراسته افزود: بین المللی شدن دانشگاه فرصت‌هایی از جمله تبادل استاد و دانشجو و برگزاری استارت آپ‌ها و نمایشگاه‌های مشترک ایجاد می کند.  

وی خاطر نشان کرد: مرکز آموزش علمی کاربردی قند کرج جزو ۱۰ مرکز برتر کشور انتخاب و معرفی شده است.

رئیس مرکز علمی کاربرد قند کرج هم با تبیین برخی دستاوردها و برنامه های این مرکز آموزشی گفت: فعالیت مرکز علمی کاربردی قند کرج بهمن ۱۳۹۰ با ۸۰ دانشجو در سه رشته حسابداری، قند و شیمی آغاز شد.

حسن کریمی با بیان اینکه در سال ۱۳۹۴ مجوز مرکز رشد توسط مرکز علمی کاربردی قند کرج کسب شد، افزود: اکنون افزون بر ۲۰ هزار دانشجو در ۲۳ رشته تحصیلی در این مرکز آموزشی تحصیل می کنند.

وی خاطر نشان کرد: قرار است آذر ماه امسال نخستین استارت آپ بین المللی حوزه صنایع غذایی و فناوری اطلاعات توسط مرکز علمی کاربردی قند کرج برگزار کند.

در این آیین مجوز بین اللملی مرکز علمی کاربردی قند البرز توسط مشاور رئیس و مدیرکل دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه جامع علمی کاربردی به رئیس مرکز علمی کاربردی قند استان البرز  اعطا شد.

دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز ۲۳ مرکز آموزشی فعال دارد. 

۷۵۳۲/ ۶۱۵۵

منبع: ایرنا

کلیدواژه: البرز دانشگاه دانشگاه جامع علمی کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۵۷۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین پیش‌نشست کنفرانس بین‌المللی کرامت انسانی برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، نخستین پیش‌نشست کنفرانس بین‌المللی کرامت انسانی و چالش‌های خانواده در جهان معاصر با عنوان «کرامت انسانی و جایگاه خانواده در عصر معاصر» چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود.

این نشست با حضور دانشگاهیان جهان اسلام و به همت کمیته بین‌الملل و دبیرخانه کنفرانس کرامت انسانی و با همکاری مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار خواهد شد.

در این نشست دکتر علی بدیری (عضو هیأت علمی دانشگاه کربلا)، دکتر زینب مسلم (عضو هیأت علمی دانشگاه کربلا) و دکتر جبار شجاعی (عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام و دبیر علمی نشست) حضور خواهند داشت.

علاقه‌مندان جهت حضور در این رویداد علمی که در روز چهارشنبه مورخ ۱۹/ ۰۲/ ۱۴۰۳ ساعت ۲۰:۳۰ برگزار خواهد شد، می‌توانند از لینک زیر استفاده نمایند:

https://meet.google.com/kqe-seqs-yaf

کد خبر 6099461 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • تحصیل ۲۵۰ دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه علامه‌طباطبائی
  • نخستین پیش‌نشست کنفرانس بین‌المللی کرامت انسانی برگزار می‌شود
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد